Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@18:43:50 GMT

تشریح آخرین وضعیت پروژه ایران مال به روایت اعطا

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۷۴۵۱۳

تشریح آخرین وضعیت پروژه ایران مال به روایت اعطا

علی اعطا، رئیس کمیته معماری شورای شهر تهران در خصوص آخرین وضعیت پروژه ایران‌مال، برج باغ و ... به ارائه توضیحاتی پرداخت.

اخبار اجتماعی/ علی اعطا صبح امروز در نشست خبری که پیرامون بررسی عملکرد کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران برگزار شد با اشاره به گزارش کمیته معماری و شهرسازی، گفت: در کمیسیون یکی از مهمترین مسائلی که مطرح شد بحث ساماندهی ناظرین شورا در مناطق بود که در این راستا دبیرخانه هماهنگی ناظرین شورا را در مناطق 22 گانه تشکیل دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بحث توسعه فضای همگانی به واسطه ساخت پلازا را در دستور کار داریم که مطالعات آن در سه ماهه گذشته انجام شده است،‌ گفت: قرار است فضاهایی که پتانسیل لازم را دارند شناسایی شده و به عنوان فضاهای فعال شهری به پلازا تبدیل شوند. مثلا فضای روبروی موزه سینما قابلیت تبدیل به پلازا شدن را دارد.

اعطا با بیان اینکه پیگیر اجرای مصوبه خانه معمار که مربوط به شورای شهر چهارم است هستیم، گفت: قرار بود که خانه استاد لرزاده به خانه معمار تبدیل شود، اما از دو سال پیش این مهم محقق نشد و سرانجام با پیگیری‌های انجام شده، شهرداری منطقه 7 بنای مذکور  را تخلیه کرد و حالا باید معاونت شهرسازی وارد عمل شود.

وی در مورد مصوبه برج باغ نیز با بیان اینکه کمیسیون معماری و شهرسازی به صورت جدی این مسئله را پیگری کرده و حتی نشست‌های مفصل نیز با قسمت‌های مختلف برگزار کرده است، گفت: به زودی لایحه جایگزین برج باغ تعیین تکلیف می‌شود.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات در کمیسیون معماری و شهرسازی، تعیین حدود وظایف شوراهای معماری مناطق بود، گفت: شاهد هستیم که در شوراهای معماری مناطق تخلفات وسیعی صورت می‌گرفته و حتی تصمیمات فراتر از طرح تفصیلی بوده است و به همین دلیلی طرحی مبنی بر الزام شهرداری به ارائه حدود وظایف قانونی شوراهای معماری تهیه شد.

وی با بیان اینکه در سال جدید تمرکز کاری خود را بر بافت تاریخی تهران خواهیم گذاشت، در مورد سرانجام مصوبه جایگزین برج باغ، گفت: ما در طرح جایگزینی مصوبه لغو شده برج باغ، به دنبال بازی برد – برد برای مردم و مالک هستیم.

اعطا با بیان اینکه در یک دهه گذشته 430 پروانه ساخت در باغات صادر شد که بر همین اساس 130 هکتار از باغات تهران تخریب شد اما آورده مالی آن کمتر از یک درصد از بودجه شهرداری بود، گفت: می‌توانیم برای باغات کاربری‌های تفریحی، هنری، فرهنگی و ... ایجاد کنیم و امتیازاتی به مالک باغ بدهیم که ترغیب شود باغ خود را حفظ کند.

وی با بیان اینکه از این پس ساخت و سازهای سنتی که بتن، سیمان، میلگرد و ... در حجم وسیع استفاده شود نخواهیم داشت، گفت: البته برای تعریف کاربری‌های حداقلی مثلا گالری یا تفریحی باید فضای مناسب نیز ایجاد شود و بارگزاری‌های حداقلی خواهیم داشت.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه بسته‌های سرمایه گذاری جدید در باغات خواهیم داشت،‌ گفت: در طرح پیشنهادی برج باغ، تراکم و سطح اشغال کاهش داشته و در اسرع وقت این مسئله برای بررسی به صحن علنی می‌آید.

وی در پاسخ به انتقادی مبنی بر اینکه نباید هیچ ساخت و سازی در باغات انجام شود، به شوخی گفت: باغی که در آن ساخت و ساز شود به درد سیزده به در می‌خورد.

اعطا در ادامه در مورد سرانجام طرح توسعه دانشگاه تهران گفت: این طرح برای اهالی محل مشکلاتی ایجاد کرده و مردم منطقه از این طرح بسیار گلایه مند هستند و بزودی در جلسه‌ای که با حضور رئیس دانشگاه تهران در صحن شورا تشکیل می‌شود، در مورد این مسئله صحبت خواهیم کرد. هر چند که بنا داریم پیش از حضور وی، جلسه‌ای با حضور ذینفعان برگزار کنیم تا مسائل دسته‌بندی شود.

وی در ادامه در مورد طولانی شدن رسیدگی پرونده تخلفات ایران‌مال گفت: اگر ابعاد موضوع را با دیگر پرونده‌ها مقایسه کنیم می‌بینیم که رسیدگی به تخلفات طولانی نشده است.

وی با بیان اینکه ماجرا از این قرار است که در کمیسیون ماده 100 شرحی از تخلفات ایران مال را ملاحظه کردیم، اما در همان مقطع گزارش‌های دیگری نیز از شهرداری تهران به ویژه سازمان بازرسی ارسال شد که با گزارش منطقه مغایرت داشته است و من با شهردار تهران دیدار و عنوان کردم که چرا دو گزارش مغایر از تخلفات ایران‌مال وجود دارد و شهردار نیز منطقه 22 و سازمان بازرسی را ملزم کرد که با همدیگر جلسه گذاشته و گزارش واحد ارائه دهند.

اعطا با بیان اینکه منطقه 22 باید فرم خلاف متعلق به پروژه ایران‌مال را اصلاح می‌کرد، اما تا کنون این اتفاق نیفتاده است، گفت: البته علتی این اتفاق تعلل منطقه نبوده است، بلکه گویا سیستم برای آنها قفل بوده است.

وی با بیان اینکه تخلفات ایران‌مال در حوزه تغییر کاربری، اضافه بنا و حذف پارکینگ بوده است،‌ گفت:‌ البته تکلیف رای ایران‌مال مشخص است، اما موضوع را متوقف کردیم تا فرم خلاف منطقه 22 ارسال شود اما تا کنون شهردار منطقه 22 این فرم خلاف را ارسال نکرده‌اند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۴۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه باغستان شهریار با شاخص ۱۵۹ ناسالم (قرمز)، اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۷، رباط‌کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۴۷، ناسالم (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۸، پارک رازی با شاخص ۶۴، پاسداران با شاخص ۹۲، پاکدشت با شاخص ۶۴، پردیس با شاخص ۵۲، پونک با شاخص ۶۰، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۹، پیشوا با شاخص ۶۶، تهران پارک شکوفه با شاخص ۹۵، دانشگاه تهران با شاخص ۷۰، دماوند با شاخص ۷۰، ژئوفیزیک با شاخص ۷۴، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۶۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۹۷، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۷۶، شریف منطقه دو با شاخص ۹۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۹۲، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۷۷، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۹۸، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۶۶، شهریار با شاخص ۷۱، علم و صنعت با شاخص ۷۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۹، قدس با شاخص ۵۱، لواسانات با شاخص ۶۲، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۸، ملارد با شاخص ۸۰، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۶، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۳، ورامین با شاخص ۵۵ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۵۹ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۳۲، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۱، چشمه با شاخص ۴۹، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۴، سرخه‌حصار با شاخص ۳۰، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۵، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748588

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج | گلر پرسپولیس به سپاهان می رسد؟
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ | هوا در این منطقه شرقی تهران پاک است