Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- عضو هيئت امناي بازار بزرگ ايران مي گويد: در بازار بزرگ ايران براي آحاد جامعه برنامه ريزي شده و دهک هاي پايين جامعه نيز از اين فضا بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري آريا، بازار بزرگ ايران موسوم به «ايران مال» به عنوان يکي از پنج مال برتر جهان جزء عظيم‌ترين پروژه‌هاي تجاري، فرهنگي و اجتماعي است که بين دو کلان‌شهر تهران و کرج واقع شده است و علي انصاري، عضو هيئت امناي بازار بزرگ ايران در خصوص اين مجموعه مي گويد: در مجموعه بازار بزرگ ايران مدت 7 سال در اين مجموعه تلاش بي‌وقفه و شبانه روزي براي احداث صورت گرفته و بازار بزرگ ايران به عنوان يک سازه تمدني قطعا در توليد ناخالص داخلي کشور تاثيرگذار خواهد بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انصاري اظهار کرد:اين مجموعه چه در دوران احداث و چه در دوران بهره‌برداري براي کشور موجب ايجاد اشتغال پايدار شده و خواهد شد.
عضو هيئت امناي بازار بزرگ ايران با تاکيد بر ظرفيت هاي بي نظير اين مجموعه تصريح مي کند که در بازار بزرگ ايران براي آحاد جامعه برنامه ريزي شده و دهک هاي پايين جامعه نيز از اين فضا بهره‌مند خواهند شد.

در زير به معرفي اين مجموعه بزرگ مي پردازيم :

ايران‌مال در ميان بهترين‌ها

بازار بزرگ ايران موسوم به «ايران مال» به عنوان يکي از پنج مال برتر جهان جزء عظيم‌ترين پروژه‌هاي تجاري، فرهنگي و اجتماعي است که بين دو کلان‌شهر تهران و کرج واقع شده است. اين مجموعه احاطه‌شده در ميان 3 فرودگاه مهرآباد، پيام و امام خميني (ره)، در شمال غربي تهران بزرگ و حاشيه پارک چيتگر، همجوار دامنه‌هاي جنوبي رشته کوه‌هاي البرز و نزديکي درياچه خليج فارس، در منطقه 22 و انتهاي اتوبان شهيد همت و شهيد خرازي در زميني به مساحت 317 هزار مترمربع احداث شده است.

پروانه‌ ساختماني بازار بزرگ ايران در 93/1/31 با عنوان تغيير نقشه پنجم و بر اساس آخرين پروانه تغيير نقشه صادر شده در 93/12/19 با مساحت کل 1.669.504 مترمربع به نام مالک، شرکت توسعه ساختماني البرز تات صادر شده که از اين ميزان تا کنون حدود يک ميليون و 350 هزار مترمربع ساخته شده است. 

اين سازه شکوهمند را مي‌توان نتيجه ايده و انگيزه ايراني، توان فني- مهندسي ايراني، تلاش متخصصان و کارگران ايراني، در دوران اقتدار نظام جمهوري اسلامي ايران، با استفاده از بهترين مصالح و مواد اوليه و سازه‌اي براي تمام ايرانيان اين نسل و نسل‌هاي آينده قلمداد نمود که آيين رونمايي از آن در روز جهاني کارگر (97/02/11) که مصادف با ميلاد حضرت ولي عصر(عج) بود، با شکوه تمام و با حضور بزرگان عرصه اقتصاد، فرهنگ، تجارت و رسانه برگزار شد.

ايده اوليه احداث اين سازه تمدني از معمار اقتصادي، فعال تجاري و کارآفرين نام آشناي ايران، مهندس علي انصاري است که در سکوت خبري و رسانه‌اي، اين کار سترگ را با تمامي دشواري‌ها و تنگناها، در دوران تحريم به فرجامي نيک رسانده است و همچنان اشتياقي براي مطرح شدن و گفتگو با رسانه‌ها ندارد و معتقد است مهم انجام يک کار است، نه توصيف آن.

«ايران‌مال» يک شرکت سهامي عام و متعلق به بانک آينده است. اين شرکت با مجوز بانک مرکزي و شوراي پول و اعتبار تاسيس شده است. بخشي از سهام، واگذار شده و بعد از بهره‌برداري از پروژه، سهام در بورس عرضه مي‌شود و بانک آينده در نهايت از مالکيت پروژه خارج خواهد شد.

بانک آينده به استناد مصوبه يک‌هزار و يکصد و سي و هفتمين جلسه شوراي پول و اعتبار، از ادغام بانک تات، ‌مؤسسه اعتباري صالحين و ‌مؤسسه اعتباري آتي، در تيرماه سال 1391 ايجاد و بر اساس مجوزهاي صادره از سوي بانک مرکزي ج.ا.ايران و سازمان بورس و اوراق بهادار؛ تحت شماره 442325 و شناسه ملي 10320894878، در 92/05/16 به ثبت رسيد.

بانک آينده از مجموعه بيش از 17هزار سهامدار، با سرمايه انساني توانا (حدود 3900نفر) و حدود 3.5 ميليون نفر مشتري، در قالب يكي از بزرگترين و موفق‌ترين بانك‌هاي تجاري خصوصي و با راهبرد حضور مؤثر و كارآمد در حوزه‌هاي خدمات بانكداري: خرد، تجاري، مؤسسه‌اي و خدمات بانكداري اختصاصي در بستر آخرين دستاوردهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات، با 200 شعبه در سراسر کشور، مشغول فعاليت است.

 

توسعه اقتصادي و اشتغال

در دنياي امروز در زمان رکود، بانک‌ها به‌طور مستقيم وارد صحنه‌هاي اقتصادي مي‌شوند تا ريسک سرمايه‌گذاري کاهش يابد. از طرفي کارآفرينان و صاحبان ايده‌اي در کشورهاي مختلف وجود دارند که دانش انجام يک فعاليت يا ايده نو را دارند که به دلايل فقدان منابع مالي يا مشکلات وثيقه‌اي نمي‌توانند آن را اجرا کنند. در اين شرايط بانک‌ها به کمک آنها مي‌آيند و کار را تا زمان بهره‌برداري پيش مي‌برند. از طرفي بانک آينده از ادغام چند موسسه، تعاوني و بانک ايجاد شده که هر يک از اين نهادهاي مالي داراي پروژه‌هايي بودند که يکي از آنها بازار بزرگ ايران بود. بنابراين اين بانک در اين پروژه به عنوان سرمايه‌گذار اصلي وارد شد. بانک آينده توانسته يک ايده بزرگ را به منصه ظهور برساند. ايده‌اي فراتر از يک پروژه ساختماني. ايده‌اي چند وجهي که در نوع خود کمتر در دنيا ديده مي‌شود. معمولاً در مجتمع‌هاي تجاري ديگر يا امکانات رفاهي غالب است يا بخش تجاري؛ اما اين پروژه به تمام وجوه توجه ويژه دارد.

روش مالکيت بازار بزرگ ايران مطابق با روش هاي مرسوم در دنياست. براساس روش‌هاي مرسوم در مجتمع‌هاي مشابه در دنيا، يک شرکت، مالک است و واحدها به هيچ عنوان واگذار نمي‌شود. بلکه اجاره داده مي‌شود يا سهم از فروش از آنها گرفته مي‌شود. شرکت مالک نيز سهامي عام است و يک شرکت بهره‌بردار هم در کنار آن فعال است. ايران مال، يک شرکت سهامي عام و متعلق به تمامي مردمان ايران و بويژه طبقات متوسط و ضعيف است و چندان که نظام جمهوري اسلامي برآمده از تلاش و توان مردم و براي همه مردمان اين ديار است، ايران مال نيز متعلق به تمامي اهالي مملکت سربلند ايران اسلامي است.

اين مجموعه در زمان ساخت، روزانه براي حدود 20.000 نفر طي 6 سال به‌‌طور مستقيم و به عبارتي اشتغال پايدار به ميزان 43.000.000 نفر-روز ايجاد نموده است. پس از بهره‌برداري، اشتغال مستقيم بيش از 18000 نفر به صورت مستقيم و حدود 100.000 نفر به طور غيرمستقيم در اين بازار بزرگ، تأثير ويژه‌اي در رفع معضل بيکاري خواهد داشت و با کمک در ايجاد زيرساخت مناسب براي ورود سرمايه‌هاي بيشتر، سرآغازي بر حرکت يک اقتصاد مستحکم و پويا خواهد بود و با جلوگيري از خروج ارز و بازاري رو به رشد، همراه با جذب گردشگران از سراسر جهان، نويدبخش آينده‌اي درخشان براي ايران اسلامي خواهد بود.

بازار بزرگ ايران علاوه بر شرکت در معتبرترين نمايشگاه شاپينگ مال‌هاي جهان به نام MAPIC در شهر کن فرانسه طي 3 سال متوالي به عنوان شاخص‌ترين مجتمع تجاري و چندمنظوره منطقه خاورميانه، از سوي مؤسسه ارزيابي کننده مجموعه‌هاي تجاري جهان از جمله RLI مورد ارزيابي و ثبت واقع شده و در نشريات اين مؤسسات در سطح بين‌المللي معرفي و در سال 2017 جايزه برترين مال جهان را از نظر ابعاد و فضاهاي خدماتي، فرهنگي و تفريحي از RLI دريافت نموده است.

تمايز ايران‌مال نسبت به ساير مجتمع‌هاي مشابه جهان که با توجه به مساحت و کارکرد، اصطلاحا مال ناميده مي‌شوند، اين است که 70 درصد فضاي آن کاربري مشاعات، تفريحي، فرهنگي، گردشگري، ديني، ورزشي، خدماتي، رفاهي و پارکينگ دارد.

توسعه گردشگري

پس از انجام مطالعات و امکان‌سنجي‌هاي لازم، با توجه به وجود دو کلانشهر تهران و کرج در نزديکي يکديگر، مناسب‌ترين مکان براي احداث اين مال، در نقطه مرکزي بين اين دو شهر و در منطقه 22 تهران جانمايي شد. اين موضوع بدين معناست که اگر دايره‌اي به مرکزيت ايران‌مال و شعاع حدود 25 کيلومتر رسم نماييم، اين دايره از مراکز شهرهاي تهران و کرج عبور خواهد کرد.

منطقه 22، در سطح تهران و فراشهري قابليت دسترسي بي‎نظيري دارد. دسترسي‏هاي مهم منطقه، آزادراه تهران-كرج و بزرگراه تهران- شمال است كه بزرگراه در حال احداث تهران- شمال به عنوان شريان اصلي شمال به جنوب كشور، مسير اصلي رفت و آمد است. جمعيت اين منطقه در سال 1395 حدود 150 هزار نفر بوده است و پيش‌بيني مي‌شود، جمعيت آن تا سال 1404، به 450 هزار نفر برسد.

رفت و آمد شهروندان و مراجعات متعدد براي استفاده از خدمات عمومي موجود در سطح منطقه 22، جمعيت شناور قابل توجهي را به منطقه 22 روانه مي‏نمايد. وجود چنين ظرفيت و توانمندي در منطقه، مي‏تواند اين موقعيت جغرافيايي را به قطب بزرگ اقتصادي تبديل نمايد.

منطقه 22 مراکز علمي و پژوهشي متعدد دارد و به عنوان قطب علمي- تحقيقاتي غرب تهران مطرح است. دانشگاه‌هاي علامه طباطبايي، پيام نور و علوم انتظامي، پژوهشگاه فني مهندسي زيست‌فناوري، پژوهشگاه پليمر، دانشکده ژنتيک، داروسازي آترا، پژوهشگاه صنعت نفت دانشگاه صنعتي شريف شامل ده‌ها دانشکده از جمله دانشکده‌هاي گاز، نفت و پتروشيمي، باغ ملي گياه‌شناسي و اداره آب و فاضلاب منطقه از آن جمله‌اند. در سال‌هاي اخير سعي شده است با برگزاري کارگروه‌هاي مختلف بين شهرداري و سازمان‌هاي ديگري که در عمران منطقه نقش دارند، يکپارچگي و هماهنگي بيشتري براي مديريت منطقه ايجاد شود.

اين منطقه در سال‌هاي اخير به محلي براي اجراي طرح‌هاي گردشگري به‌خصوص گردشگري شهري تبديل شده و توجه مديران و مسئولان را در سطح منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي به خود جلب نموده است. از اين منطقه با عنوان عرصه فراغتي آينده تهران تعبير شده است. در واقع توسعه پايدار، گردشگري شهري و مديريت شهري، سه ضلع از يک مثلث‌اند که در صورت ارتباط مؤثر با يکديگر به نتايج مثبتي منجر خواهند شد.

منطقه 22 شهرداري تهران با وسعت قابل توجه، چندين كاربري گردشگري شاخص دارد. طبق بررسي‌هاي مشاوران معمار و شهرساز، منطقه 22 در افق 1400 جمعيت ساکن منطقه 500.000 نفر و جمعيت شناور منطقه در روزهاي تعطيل 450.000 نفر پيش‌بيني شده است. برنامه‌ريزي و مديريت براي خدمات‌رساني و پاسخگويي به اين جمعيت در سال‌هاي آتي از سال 1390 در دستور کار مديريت شهري قرار گرفت.

تعريف و اجراي پروژه‌هاي بسيار مهم درماني، آموزشي، اداري، تجاري، فرهنگي، ورزشي و ساير کاربري‌هاي ضروري و ارائه خدمات ويژه به شهروندان، اشتغال و به‌کارگيري توان و تخصص‌ها موجب توسعه اين منطقه و تبديل آن به قطب گردشگري شهر تهران مي‌شود و فعاليت‌هاي متنوع و خدمات گسترده‌ به تبع تأمين فضاي مناسب و مطلوب براي تفريح و تفرّج شهروندان، رونق اقتصادي ويژه‌اي ايجاد مي‌نمايد.

تمايل سرمايه‌گزاران بخش خصوصي و دولتي به سرمايه‌گزاري در منطقه 22 مشهود و روزافزون است و اين ويژگي مي‌تواند به رونق منطقه بيانجامد و دسترسي‌هاي آسان و متعدد، شبکه‌هاي بزرگراهي مختلف و موقعيت جغرافيايي منطقه به‌عنوان يکي از مبادي ورودي و خروجي شهر تهران نيز و ساير امکانات و ويژگي‌هاي اين منطقه دست در دست هم نهاده‌اند تا منطقه 22 قطب توسعه اقتصادي شهر تهران شود.

 

اهداف ايران‌مال

تفکر و انديشه‌اي که منجر به ساخت «ايران‌مال» شده است، تمامي باورهاي ديني و ملي و داشته‌هاي تاريخي، جغرافيايي، فرهنگي و تمدني را ترکيب نموده است، تا جهانيان اراده وعزم متخصصان ايراني را با حيرت وشگفتي به تماشا بنشينند.

اين بازار بي‌نظير با ارائه بهترين محصولات موسسات معتبر بين المللي و بهترين کالاهاي داخلي، نماد يک اقدام زير بنايي در تحقق توسعه پايدار اقتصادي- اجتماعي و فرهنگي است. اهداف اصلي اين پروژه شامل موارد زيراست.

کمک به رشد و توسعه پايدار اقتصاديجذب گردشگر داخلي و خارجي و سرمايه‌گذاري بخش خصوصي و ايجاد اشتغال پايدارارائه محيطي سالم براي تفريح، اوقات فراغت و خريد تمامي افراد جامعه خصوصاً جوانان کشور و کشورهاي همسايهآشنايي هر چه بيشتر مردم با تاريخچه و هويت فرهنگ ايراني- اسلاميکمک به تسريع روند توسعه اقتصادي، فرهنگي و اجتماعيکمک به اقتصاد ملي از طريق افزايش تبادلات تجاري، مثبت نمودن تراز تجاري و رهايي از اتکاي اقتصاد ملي به نفتمعکوس نمودن روند خروج ارز از کشور و مثبت نمودن تراز تجاري در حوزه‌هاي تجارت داخلي و تجارت بين‌المللکمک به ارتقاي توانمندي شرکت‌ها و کمپاني‌هاي ايراني در ارائه محصول و افزايش کيفيت و رضايت‌مندي مشتريان با واقع شدن و همجواري با شرکت‌هاي قدرتمند خارجي

توسعه

مرکز مالي بين‌المللي ايران (IIFC (Iran International Financial Center

شکل‌گيري و ايجاد مراکز مالي بين‌المللي در کشورهاي توسعه‌يافته از سال 1980 ميلادي به بعد، با هدف تجميع ستادها و دفاتر اقتصادي، پولي و مالي در يک مکان و نيز فراهم نمودن زمينه اقامت و رفاه فعالان اقتصادي و فعاليت‌هاي شرکت‌ها، بانک‌ها و نهادهاي پولي و مالي، صرافي‌ها، هتل‌ها، خدمات مسافرتي، مجتمع‌هاي تجاري-تفريحي و نيز ايجاد هم‌افزايي در يک مکان مطمئن و مشخص انجام شد. طراحان مرکز مالي بين‌المللي ايران، با مطالعه تطبيقي و تجربيات کشورهاي توسعه‌يافته و داراي چنين مراکزي در مجاورت ايران‌مال در طرح توسعه، چنين مرکزي را ايجاد نمودند.

برج مالي در ضلع غربي ايران‌مال در 40 طبقه و ابعاد و ارتفاعي متفاوت حدود 280 تا 300 متر در حال احداث است. با احداث اين برج، 8 طبقه پارکينگ، 10 طبقه با کاربري‌هاي تجاري، تفريحي، فرهنگي، ورزشي و خدماتي و طبقات مالي بين‌المللي به مجموعه مي‌افزايد.

با توجه به توسعه منطقه 22 تهران و رشد پرشتاب پيش‌بيني شده براي بازار تجاري کشور، اين برج با فراهم کردن امکانات رفاهي و دسترسي مطابق با استانداردهاي بين‌المللي، قلب تجارت ايران و منطقه خاورميانه پيش‌بيني مي‌شود. طبق مذاکرات انجام شده با مديران و مسئولان اقتصادي، اين برج اداري به عنوان تالار اقتصادي بين‌المللي ايران در نظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازار بزرگ ايران توليد ناخالص داخلي کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

رشد شاخص بورس در نخستین روز هفته

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) با یک هزار و ۲۲ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۹ واحد ایستاد. معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۴۹ هزار میلیارد ریال با انجام بیش از ۳۵۰ هزار معامله، دادوستد کردند. نماد «فملی» بیشترین اثر مثبت و نمادهای شپنا، شستا، وبملت، شتران، وغدیر و وتجارت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن از ورود این صندوق به بازار خرید سیمان از طریق بورس در آینده نزدیک خبر داد. وی افزود: در ادامه حمایت‌های این صندوق از سازندگان مسکن، پس از اجرایی شدن خرید فولاد در سال گذشته، امسال خرید سیمان به منظور تزریق به پروژه‌های مسکن کشور در برنامه صندوق ملی مسکن قرار دارد. رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن، کاهش قیمت مصالح برای سازندگان با حذف واسطه‌ها و افزایش سرعت پیشرفت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن را دستاوردهای مهم ورود این صندوق به عرصه خرید مصالح ساختمان‌سازی عنوان کرد و ادامه‌داد: علاوه بر این با خریدهایی که به صورت عمده با حجم بالا و به صورت نقد از طریق بورس انجام می‌شود، از تولیدکنندگان داخلی مصالح ساختمانی هم حمایت خواهد شد.

کاهش قیمت دلار در بازار ارز

تسنیم: قیمت دلار که هفته قبل در کانال 64 هزار تومان در نوسان بود امروز به کانال 61 هزار تومان بازگشته است. بازاری‌ها می‌گویند احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها وجود دارد و به همین دلیل هم الآن دیگر مردم و بازاری‌ها ریسک خرید را نمی‌پذیرند و ترجیح می‌دهند سرمایه خود را نقد نگه‌دارند تا در قیمت‌های پایین‌تر خرید انجام دهند.

فرزین عازم عربستان شد

رییس کل بانک مرکزی ایران به منظور شرکت در پنجاهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی، تهران را به مقصد ریاض پایتخت عربستان ترک کرد.

سکه عقب نشینی کرد

قیمت هر گرم طلا امروز (هشتم اردیبهشت ماه) در بازار طلای تهران با ۴۰ هزار تومان کاهش به سه میلیون و ۴۶۰ هزار تومان رسید و سکه طرح جدید نیز با کاهش ۹۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته به ۴۱ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید.

ریزش طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد. هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

رشد بهای طلای سیاه در بازار انرژی

قیمت نفت در هفته گذشته، تحت تاثیر مجموعه‌ای از عوامل شامل کاهش ذخایر نفت، خوش‌بینی به رشد اقتصاد آمریکا و تنش‌های ژئوپلیتیکی، رشد پیدا کرد. به گزارش ایسنا، بهای نفت برنت در معاملات روز جمعه، با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش، در ۸۹ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۸ سنت معادل ۰.۳۴ درصد افزایش، در ۸۳ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه بسته شد. با این حال، قیمت نفت با فروکش نسبی ریسک‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه که باعث ضعیف شدن نرخ اضافی ریسک در قیمت‌ها شده، از اوجی که اوایل آوریل داشت، فاصله گرفته است.

ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور

ضیغمی معاون وزیر صمت در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیئت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشورها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است. وی تصریح کرد: کشورهای دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشورهای دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند. رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشورها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به 10 کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم اما به دلیل محرمانگی درباره آنها تبلیغات نمی‌کنیم. /تسنیم

کاهش حجم کل بازار ارزهای دیجیتال

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۸۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۳۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۵ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است. حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۳ میلیارد دلار است که ۱۸.۹۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۳۷ میلیارد دلار است که  ۸.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۰.۱۹ میلیارد دلار است که ۹۲.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

توجه بانک مرکزی ترکیه به ریسک‌های تورمی

بانک مرکزی ترکیه (CBRT) اعلام کرد که نرخ بهره را پس از افزایش در ماه گذشته بدون تغییر در ۵۰ درصد نگه می‌دارد. کمیته سیاست پولی استدلال کرد که به دلیل تاخیر بین افزایش نرخ‌ها و تاثیر آن بر تورم، توقف در انقباض الزامی است. بانک افزود که «به شدت به ریسک‌های تورمی توجه می‌کند». بانک ترکیه گفت: تا زمانی که شاهد کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه نباشد و تا زمانی که انتظارات تورمی به محدوده پیش‌بینی شده باز نگردد، موضع پولی فشرده خود را حفظ خواهد کرد.

وزیر کار: باید هر روز بهتر از روز گذشته باشیم وزیر کار گفت: مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال، شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان و کارفرمایان هستند، اما مخاطب اصلی، جامعه کار و تولید است. مرتضوی تاکید کرد: کشور‌هایی که به استقلال برسند در تمام مولفه‌های حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشور‌ها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخی‌ها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند. وزیر رفاه گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید و اقتصاد مقاومتی پرداخته‌اند. امسال نیز بر جهش تولید نیز تاکید کردند و در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردن. وی افزود: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بی‌نظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گام‌های بلندی برداشته‌ایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریم‌ها مواجه بوده است. اما اکنون در بخش‌های مختلف حوزه نرم‌افزار و سخت افزار ما پیشرفت‌های بسیار وسیعی را داشته‌ایم. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: البته این پیشرفت‌ها کفایت نمی‌کند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشیم. /صداوسیما   افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷

قیمت خودروهای ایرانی امروز با نوسان به‌روز شد. به گونه ای که قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۲ به ۹۵۵ میلیون تومان رسیده است که طی یک روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ ۹۸۵میلیارد تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۲ نیز ۷۹۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا دنده ای V۱ پلاس ۶ سرعته مدل ۱۴۰۲ نیز ۸۳۵ میلیون تومان است که طی یک روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت رانا پلاس پانوراما ارتقا یافته مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۹۰ میلیون تومان شده است که ۱۰ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت پژو ۲۰۷ پانوراما دنده ای ارتقا یافته مدل ۱۴۰۳ نیز ۸۷۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا شده است. /اقتصاد آنلاین

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد