Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه ستاره صبح در سرمقاله ای به قلم علی صالح آبادی آورده است: نظر دو مقام ارشد قضائی درزمینه حمایت رسانه‌ هایی که افشا کننده فساد هستند، بارقه امید در میان اصحاب رسانه ایجاد کرده است، این موضوع که در دیدار اصحاب رسانه با دادستان تهران مطرح شد. هفته گذشته اتفاق میمون دیگری هم در حوزه رسانه اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع این بود که در جلسه مشترک وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با مسئولان قضائی توافق کردند که از این‌ پس رسیدگی به جرائم مطبوعاتی قبل از اینکه موضوع شکایت به «دادسرای فرهنگ و رسانه» برود در «شورای حل اختلاف» بررسی شود. این رویداد و نظر ریاست دستگاه قضائی و دادستان تهران در زمینه حمایت از «افشا کنندگان فساد» تغییر نگاه امنیتی دستگاه قضائی نسبت به رسانه‌ ها را نشان می‌دهد. تداوم آن می‌تواند غول فساد را تهدید و مهار کند. نویسنده که مخالف فساد و طرفدار سالم‌ سازی جامعه و برخورد قاطع و بدون مماشات با مفسدان است چند نکته را دراین‌باره یادآور می‌شود. قرائن و شواهد نشان می‌دهد که ریشه برخی اختلاس‌ ها، سوء استفاده‌ ها و دستبرد زدن به حقوق عمومی در بدنه دولت، مجلس، دستگاه قضائی، شهرداری‌ها و... نهفته است. متأسفانه این باور را در جامعه به وجود آمده که انگار مسئولان اجرائی، قضائی، نمایندگان مجلس و... اهل سوء استفاده هستند برداشتی که درست نمی‌تواند برای همه مسئولان وجود داشته باشد، علت این است که در میان مسئولان افراد پاک دست فراوان هستند.

برای زدودن این انگاره لازم است مسئولان تلاش کنند ریشه فسادها را درگذشته و حال شناسایی و با عاملان آن برخورد و نتیجه را از طریق رسانه‌ها در اختیار مردم قرار دهند. چنانچه چنین شود، آنگاه باور مردم به‌تدریج تغییر و از منفی به مثبت نسبت به مسئولان تغییر جهت خواهد داد. نویسنده به چند نمونه اشاره می‌کند: ۱- حال که ۱۸ نفر متهمان اصلی «پدیده شاندیز» محکوم‌شده‌اند، آیا عقبه آن‌ها نباید شناسایی و مجازات شوند؟ ۲- مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز خسارت ۳۶ هزار میلیارد تومانی به حقوق مردم وارد کرده است، آیا نباید عقبه و عاملان این مؤسسات مالی مخرب به‌طور کامل و زنجیره‌ای شناسایی و مجازات شوند. ۳- رهبر انقلاب روز ۱۷ اسفند ۹۳ در هفته درختکاری خطاب به مسئولان گفتند: با زمین‌خواری کوه خواری به‌ ویژه در تهران و مشهد حتی کسانی به بهانه ساخت حوزه علمیه به طبیعت تجاوز می‌کنند برخورد شود.

در مشهد «پروژه پدیده» با تخریب باغات و زمین‌های کشاورزی در شمال غرب آن شهر ساخته شد و هزاران خراسانی و دیگر شهروندان ایرانی از بابت آن متضرر شدند. در همین شهر پروژه «مشهد مال» و «جهان مال» توسط موسسه مالی و اعتباری عسگریه «ملل» ساخته شد و باغ ۸ هکتاری سیب مشهد که نگین شهر به‌حساب می‌آمد نابود شد. دیگری «پروژه ایران مال» در شمال غرب تهران است که در زمینی حدود ۳۰ هکتار به یک نفر پولداری واگذارشده، سازنده در این مکان یک مسجد لوکس ساخت. پروژه دیگر «بوستان مادر» در غرب تهران است که در دوره قالیباف به یک‌نهاد شبه‌نظامی واگذار شد و در آن به‌جای درختان تنومند توت، برج ساخته شد.

پرونده این بوستان در مراجع قضائی در جریان است ولی تاکنون به‌جایی نرسیده است. نمونه دیگر ساخت یک برج ۲۷ طبقه در «مجتمع برج‌ های هرمزان» است که سازندگان آن حدود ۶۰۰ متر زمین مسجدالزهرا (س) را تصرف کرده‌اند و برج در محل عبور خودروهای امدادی و مشاعات که مربوط به افراد است ساخته‌شده است. این برج با مشارکت شرکت «عمران تکلار» وابسته به وزارت راه و شهرسازی که حدود ۶۸ درصد سهامش متعلق به موسسه مالی اعتباری عسگریه (ملل) است در حال ساخت است، نکته شگفت‌انگیز اینکه «شورای عالی معماری و شهرسازی» که یک‌نهاد حاکمیتی است دو نوبت مصوب نمود که جلوی ساخت این برج به دلیل غیرقانونی بودن گرفته شود، اما یک شعبه دیوان عدالت اداری (احتمالاً «شعبه ۴۰») رأی به ادامه ساخت غیر قانونی برج تا رسیدگی نهایی جلوی چشم صاحبان آن را صادر کرد و گفتنی‌های دیگر... حال در انتظار می‌مانیم تا ببینیم دستگاه قضائی با متخلفان چه درگذشته و حال چه خواهد کرد مردم تخلف‌ ها را دیده‌اند و انتظار دارند بناهای ایجادشده تخریب و به صاحبانش بازگردانده شود یا به مکان‌های عمومی تبدیل شود در این صورت باور مردم به‌تدریج احیاء خواهد شد. این همان دغدغه‌ای است که رئیس قوه قضائیه در همایش روز «حفاظت‌ و اطلاعات» از آن سخن گفت و خواستار برخورد قاطع با متخلفان شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود

به گزارش قدس خراسان، «من ساکن بولوار توس هستم و برای فرزند شیرخوارم از بهداشت همین جا شیرخشک یارانه‌ای دریافت می‌کنم اما الان یک ماه است خبری از شیر خشک نیست و بهداشت هم می‌گوید نداریم. من دارم با بدبختی می‌گردم که هر جا شیر خشک قیمتش ارزون است بخرم. سه‌شنبه هم دوباره رفتم بهداشت می‌گویند خبری نیست، معلوم نیست کی بیاورند. تو را به خدا مسئولان کاری بکنند، بچه‌ام شیر ندارد. تا کی منتظر باشم؟» این نوشته، یک نمونه از پیام‌های مردمی درخصوص کمبود شیرخشک یارانه‌ای است که به تحریریه روزنامه قدس رسید و ما برای پیگیری پاسخش به سراغ دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم.

 مدیر جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص به خبرنگار قدس خراسان گفت: بحث شیرخشک‌های یارانه‌ای تابع قانون تغذیه با شیر مادر است، یعنی شیرخوارانی که در مراجعه به خانه‌های بهداشت مشخص شود شیر مادر برایشان کافی نیست برایشان کوپن شیرخشک یارانه‌ای صادر می‌شود.

محمد احمدیان ادامه داد: در یک مقطع زمانی، در سطح کشور ورودی شیرخشک‌های یارانه‌ای به استان‌ها نصف میزان نیاز بود، با پیگیری‌هایی که انجام دادیم و مشکل تولید در کارخانه‌ها هم حل شد، سهمیه را افزایش دادند و تا زمانی که سهمیه جدید به دست ما برسد، یک ماه زمان می‌برد.

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • استان خراسان رضوی گرم می‌شود
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • تجمع دانشگاهیان تهران، مشهد و اهواز در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکاو اروپا
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • ‌ساخت زورخانه بزرگ مرکزی شیراز
  • آغاز ساخت بوستان دادا و کاکا در بندرعباس
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم