Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی امام (مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره توسعه خطوط متروی تهران گفت: با توجه به هزینه‌های بسیار بالای احداث مترو، پیگیر منابع جدید در سرمایه‌گذاری هستیم تا از سال آینده به تدریج و براساس اولویت‌ها خطوط را گسترش دهیم.

وی افزود: برای توسعه خط ۱۰ متروی تهران، به طول ۴۱ کیلومتر که به منطقه ۲۲ می‌رسد،  مجتمع‌های تجاری و مال‌های منطقه  ۲۲ از جمله ایران مال برای سرمایه‌گذاری اعلام آمادگی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام درباره برنامه شرکت متروی تهران مبنی بر افتتاح ماهانه یک ایستگاه اظهار داشت: در مهر ماه ایستگاه متروی مولوی در خط ۷ و ایستگاه متروی امام حسین (ع) در خط ۶ افتتاح خواهند شد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) درخصوص ادامه حفاری در خط شش متروی تهران و نظر مدیران پیشین شهری که می‌گویند؛ تمام حفاری خط ۶ در دوره مدیریت قبلی انجام شده، تصریح کرد: حفاری ۱۸۷۰ متر که برای توسعه بخش جنوبی متروی خط ۶ در حال انجام است، در تقابل با حرف مهندس چمران نیست، اما حفاری که اکنون در مترو در جریان است، قابل مناقشه نیست و کسی نمی‌تواند آن را انکار کند.  دستگاه ‌TBM در حال کار است و در این دو سال حفاری ادامه دارد.

وی افزود: توسعه خط ۶ و ۷ از حدود ۱۲ سال پیش شروع شد و در هر دوره مرحله‌ای به اتمام رسید و اکنون توسعه بخش جنوبی خط ۶ که از دوره مدیریت قبلی شروع شده، ادامه دارد.

امام با بیان اینکه مقایسه میزان تونل حفاری شده ارزش نیست، افزود: خط ۱ تا ۵ که سال‌ها از سن بهره‌برداری آنها می‌گذرد، با راندمان ۴۰ درصد در حال سرویس‌‌رسانی هستند. اگر بودجه‌ای وجود داشته باشد منطق حکم می‌کند، پول را به این خطوط اختصاص دهیم تا ظرفیت اسمی آن را به ۵ میلیون سفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه گفت: هر خط به طور متوسط ظرفیت ۳ میلیون سفر در روز را دارد‌، اما اکنون در مجموع ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار سفر در روز داریم.

وی با تاکید بر اینکه تکمیل ظرفیت اسمی به معنی نفی شروع خطوط جدید نیست، تصریح کرد: اکنون برای احداث هر کیلومتر مترو به ۶ هزار میلیارد هزینه نیاز است و با توجه به هزینه‌های بالا‌، باید ابتدا مطالعات انجام شود  و بعد در پی انتخاب مشاور باشیم.

امام درخصوص حمایت دولت از توسعه مترو اظهار داشت: حمایت دولت در زمینه سهم ۵۰ درصدی آنها در بازپرداخت اصل سود مشارکت است و اگر ظرفیت بودجه کل کشور اجازه دهد، دولت منابع دیگر نیز در اختیار ما می‌گذارد که در بازدید دکتر نوبخت از بخش شرقی خط ۷ ایشان قول‌‌های مساعدی دادند.

وی درباره بومی‌سازی تولید واگن نیز گفت: مرحله اول بومی سازی طراحی واگن است، اما طراحی واگن‌های ساخته شده در کشور کاملا خارجی بوده و باید در دانش طراحی از کشورهای خارجی نیز استفاده کنیم و به شدت پیگیر این مساله هستیم و با چند شرکت‌ داخلی در حال رایزنی هستیم.

او درباره کارخانه واگن‌سازی تهران نیز تصریح کرد: تنها پروژه فعال در حال اجرا در واگن‌سازی تهران همان ۷۰ دستگاه واگن است که همزمان با افتتاح بخش شرقی خط ۷،  ۲۸ واگن از آن وارد خط شد و ۶ قطار باقی‌مانده تا پایان سال وارد مدار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه(مترو) درباره نحوه بکارگیری واگن‌های جدید در خطوط مترو گفت: قرار است این قطارها به خط ۶ و ۷ وارد شوند،‌ اما بنابر ضرورت بین خطوط جابجا می‌شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: متروی تهران منطقه 22 تهران ایران مال ایستگاه مترو امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۲۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نواقص خط ۳ مترو تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، آزاد اکبری، مجری خط ۳ متر تهران در خصوص برنامه‌های سال جاری جهت رفع حداکثری نواقص خط ۳ گفت: امسال هم مثل دو سال گذشته، سعی خواهیم داشت نقص‌های موجود در خط ۳ را به حداقل ممکن برسانیم و اگر منابع مالی لازم به موقع تأمین شود، اتفاق‌های خوبی رخ خواهد داد.

وی افزود" در این راستا با اولویت بندی صورت گرفته، قصد داریم ورودی دوم ایستگاه سهروردی و همچنین دسترسی دوم ایستگاه میرزای شیرازی را امسال راه اندازی کنیم. تکمیل و بهره‌برداری از سامانه تهویه RS ایستگاه شهید زین الدین به همراه هواساز ایستگاه هروی را نیز در دستور کار داریم و در صورت امکان، سیستم زهکش محدوده ایستگاه قدوسی را احداث خواهیم کرد.

مجری خط ۳ مترو تهران در ادامه صحبت‌های خود گفت: در دو سال اخیر، ۱۲ مورد از نواقص خط ۳ برطرف شده است و اگر منابع مالی متناظر با کارهای باقی‌مانده این خط تأمین شود، می‌توان تا سال ۱۴۰۴ کل نقص‌های موجود را برطرف کرد و پرونده آن را بست.

کد خبر 6089646

دیگر خبرها

  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ متروی تهران
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران