Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-29@22:49:15 GMT

کاهش تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا در تهران

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۲۶۱۹

ساعت24-معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه کرونا هنوز به پایان نرسیده است، گفت: تعداد بیماران بدحال کرونا در شهر تهران به شدت کاهش یافته است.

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران در آیین تجلیل از قهرمانان سلامت و فعالان مرکز سلامت ایران مال با اشاره به اهمیت تبلور مسئولیت اجتماعی در بحران، عنوان کرد: مجموعه نمایشگاهی ایران مال با ایجاد قلمرو نوین بهداشتی و درمانی از این آزمون ملی سربلند بیرون آمد و این تجربه، به عنوان الگویی جهانی موفق باید مستندسازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: ترس مردم از حضور در مراکز درمانی باید با اطلاع رسانی درست زدوده شود، چراکه تعداد بیماران بدحال در شهر تهران به شدت کاهش یافته است؛ البته مراقبت‌ها باید استمرار داشته باشد.

وی ضمن تشکر از تلاش ارزنده و اهتمام این مجموعه برای مقابله با بیماری کرونا، با اشاره به لزوم تشکیل ناوگان تخت نقاهتگاهی به عنوان یکی از اقدامات لازم برای مقابله با بحران، تصریح کرد: بالغ بر ۱۱ هزار تخت در کمتر از یک هفته در این راستا تامین شد که عدد قابل اعتنایی است و یکی از بخش‌هایی که در این مسیر برای ستاد امنیت خاطر ایجاد کرد، ایران مال بود.

زالی ادامه داد: مجموعه نقاهتگاهی ایران مال به سرعت در مدار ارائه خدمات قرار گرفت و امکانات و تجهیزات مکفی بیمارستانی، شامل ۹ پنل اکسیژن ساز و سایر تجهیزات مانیتورینگ، ونتیلاتورها و پمپ‌ها تامین شد که امکانات کامل در این مجموعه، موجب شد یک نقاهتگاه نمایشگاهی با شخصیت یک بیمارستان مجهز آغاز به کار کند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با بیان اینکه در ابتدا وزارت بهداشت علاقه‌ای به استفاده از لفظ نقاهتگاه نداشت، گفت: علی رغم این مخالفت‌ها، بنا بر تجربه بیماران بهبود یافته، بر این مجموعه فضای مبتنی بر عطوفت حاکم است؛ چراکه این نقاهتگاه یک مدل بیمارستانی است.

به گفته وی، از مجموع بیمارانی که با علائم مختلف در مجموعه نقاهتگاهی ایران مال بستری شدند، تنها ۷ مورد به بیمارستان‌های معین استان تهران اعزام شدند؛ چراکه این مرکز از نظر لجستیک و امکانات مراقبتی استاندارد بالایی داشته است.

زالی معدل بستری در این نقاهتگاه را ۱۱ تا ۱۴ روز اعلام کرد و افزود: ۷۷ درصد بیماران بستری در این نقاهتگاه، در نظرسنجی اعلام کردند که از شرایط بهداشت روانی این نقاهتگاه، یا به عبارتی این بیمارستان، رضایت کامل داشتند. همچنین ۸۵ درصد شهروندان تهرانی در نظرسنجی ستاد، این اقدام ایران مال را ستودند و ۷۵ درصد آن‌ها تمایل به بازدید ایران مال بعد از بازگشت این مجموعه به مدار خدمت اولیه نشان دادند.

وی افزود: مسئولیت اجتماعی در بحران خود را نشان می‌دهد که تیم این مجموعه سربلند و روسپید از این آزمون ملی بیرون آمدند. البته شتاب لازم برای مقابله با بحران کرونا موجب شد مستند سازی علمی به اندازه کافی صورت نگیرد.

زالی، اظهار کرد: سایر کشورهای جهان بعد از تجربه بازار بزرگ ایران، اقدام به استفاده از ظرفیت‌های نمایشگاهی کردند و این پیش قراول بودن مربوط به ایران و ایران مال است. انتقال و مفهوم سازی این تجربه بر دوش ماست.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، با بیان اینکه تنها اقدامی که از فعالان اقتصادی در اپیدمی‌ها انتظار می‌رود این است که کسب و کار خود را موقتا تعطیل کنند که به اندازه کافی کفایت می‌کند، افزود: دوستان در مجموعه بازار بزرگ ایران گامی فراتر برداشتند و نه تنها با تعطیلی این مرکز یک خطرزدایی را رقم زدند، بلکه حرکت ارزنده‌ای را در ایجاد قلمروی نوین بهداشتی و درمانی صورت دادند و این سند ماندگاری خواهد بود. امتزاج نیروی انسانی زبده، مدیریت هوشمندانه و تدارک لجستیک منطقی، یک الگوی بی بدیل افتخارآفرین برای ما فراهم آورد.

زالی تصریح کرد: همانطور که بارها گفته می‌شود، کرونا به پایان نرسیده است و این سناریو استمرار دارد و باید با اوج آمادگی و سطح بالای مراقبت و تمهیدات بهداشتی و درمانی در راستای ریشه کنی این ویروس گام برداریم.

وی در پایان ضمن تشکر از وزیر بهداشت، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئولان این مجموعه بزرگ و معاونان ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، گفت: هدایت‌های عالمانه و تبدیل ایران مال به یک مجموعه آکادمیک کار بسیار دشواری بود.

اهمیت ایجاد فراظرفیت درمانی برای مقابله با بحران کرونا

نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، در این مراسم عنوان کرد: ایجاد فراظرفیت درمانی یکی از اقدامات جهانی برای مدیریت بحران محسوب می‌شود و فضا و تجهیزات مناسب و در کنار آن نیروی انسانی زبده و فرآیندهای مرتبط با این حوزه در این مسیر اهمیت دارد.

وی از اختصاص ۵۰ درصد ظرفیت تخت‌های موجود در حوزه درمانی استان تهران به بیماران کرونایی با مدیریت وزارت بهداشت و ستاد کرونا کلانشهر تهران خبر داد و گفت: در این مدت هیچ بیماری روی زمین نماند و هیچ زمان بیش از یک چهارم این ظرفیت اشغال نشد.

وی ادامه داد: در روزهای ابتدایی مقابله با این همه گیری، لزوم ایجاد مراکز مراقبتی و نقاهتگاهی در ستاد احساس شد و با تصمیم به موقع مجموعه ایران مال شکل گرفت. مهمترین موضوع در این مسیر، ادای رسالت اجتماعی بخش خصوصی در حاکمیت کشور است.

توکلی ادامه داد: با این اقدام متوجه شدیم در زمان بحران توان افزایش ظرفیت به ویژه در استان تهران وجود دارد.

به گفته معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ترس مردم از حضور در مراکز درمانی باید با اطلاع رسانی درست، زدوده شود، چراکه تعداد بیماران بدحال در شهر تهران به شدت کاهش یافته است؛ البته مراقبت‌ها باید استمرار داشته باشد.

مشارکت و تعامل معنادار دولت و ملت ضروری است

علی انصاری مدیرعامل مجموعه ایران مال، در آیین تجلیل از فعالان سلامت با اشاره به اهمیت تامین سلامت و امنیت در کنار یکدیگر و تاثیر بحران کرونا در جهان بر روی این عوامل، تصریح کرد: هیچ پدیده غیرمنتظره‌ای را نباید به شوخی گرفت، چراکه ساده انگاری مشکلاتی را به وجود می‌آورد و برخی کشورهای پیشرفته نیز دچار این گرفتاری شده اند.

وی مشارکت مردم در بحران را عنصری اساسی خواند و گفت: مشارکت و تعامل معنی دار دولت و ملت برای مقابله با بحران‌ها، امری ضروری است.

مدیرعامل بازار بزرگ ایران، با بیان اهمیت توجه به زیرساخت‌های سلامت، افزود: در این روزهای بحرانی تمام ارتباطات زمین و هوایی و کسب و کارها تعطیل شد، اما نظام آموزش همچنان فعال بود. شبکه مجازی مردم را نجات داد. زیرساخت‌های سلامت و درمان نیز باید در فضای مجازی شکل بگیرد.

وی در ادامه از آمادگی کامل بخش خصوصی به ویژه مجموعه ایران مال برای همکاری‌های لازم در حوزه رسانه خبر داد و گفت: هیچ بازاری در دنیا به اندازه ایران مال، فضا و مشاعات برای خدمت رسانی به مردم اختصاص نداده است.

میزان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد مقابله با بیماری کرونا برای مقابله با بحران تعداد بیماران بدحال ایران مال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است